facebook_pixel
En civili(z)erad och galet prisvärd Humble Bundle

En civili(z)erad och galet prisvärd Humble Bundle

Det finns inget civiliserat med prislappen en dollar för två verk som Civ III och Civ IV. Det är rentav ett kriminellt pris som den nya Humble Civilization Bundle skryter med. Betalar du mer än genomsnittet (just nu 8 dollar) får du också Civ V, alla expansioner och allt dlc. Dessutom får du rabatt på mästerverket Civ VI.

Slutligen, om du pungar ut med 15 dollar, får du även ett rymdäventyr, Civilization: Beyond Earth plus expansion Rising Tide och kartpaketet Exoplanets. Den här bundlen är galet mycket speltid för pengarna.

På tal om Civilization så är den australiska kontinenten på väg, vilken ska ledas av forne premiärministern John Curtain, som gjorde detsamma under senare delen av andra världskriget, åren 1941–1945. Mer om dlc-paketet, som ännu saknar datum, finns på Steam. Där finns också hyfsat nya scenrio-dlc:et Vikings.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar