facebook_pixel
Cyberpunkig trailer för The Last Night

Cyberpunkig trailer för The Last Night

2014 började bröderna Tim och Adrien Soret att jobba på sin nygrundade studio Odd Tales första spel. En filmisk plattformare vid namn The Last Night. Nu har de utannonserat ett samarbeta med utgivaren Raw Fury och släppt ifrån sig en atmosfärisk och ganska så dödsläcker teaser.

The Last Night är en 2.5D-plattformare i samma andra som Another World, Flashback och Oddworld. Det ska utspela sig i en öppen cyberpunkvärld full med action och karaktärer som är “inkluderande och komplexa” att prata med. Du ska också få köra flygande bilar, hacka datorer och av och till skjuta folk. Allt i en “levande, simulerad värld” med invånare som sköter sitt.

The Last Night började som ett bidrag till 2014 års Cyberpunk Jam, och den versionen går fortfarande att spela här. När det expanderade och fulla spelet släpps vet vi inte ännu, men det ser onekligen förbaskat lovande ut. Vi lär få anledning att återkomma när vi vet mer om det. Tills vidare, spana in filmen nedan.

 

The Last Night Teaser Trailer

Get a glimpse of The Last Night, developed by Odd Tales. Raw Fury and Odd Tales are partnering up to help bring The Last Night to life, more info to come later this year.

 

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar