Bethesda bekräftar E3-presentation

Bethesda bekräftar E3-presentation

E3 2017 närmar sig med stormsteg, men saker och ting är inte riktigt som förr.

Alldeles nyligen fick vi reda på att allmänheten för allra första gången kommer få officiellt tillträde till branschmässan. Biljetterna kostar upp till 250 dollar och inkluderar ett program av Geoff Keighley, såväl som möjligheten att besöka de helt nya paneldiskussionerna och allmänt flanerande på mässgolvet bland demostationerna.

Tidigare under veckan bekräftade Microsoft att de kommer hålla sin traditionsenliga presskonferens lite tidigare än vanligt, det vill säga söndagen innan den egentliga mässan drar igång, den 11 juni 23:00 svensk tid. Nu har Bethesda också bekräftat att de kommer ordna en presskonferens för tredje året i rad genom ett remarkabelt kortfattat pressmeddelande.

–  Söndagen före E3 börjar bli hektisk. Imitation ÄR den mest uppriktiga formen av smicker. Bethesdas E3-konferens kommer fortfarande äga rum under söndag eftermiddag. Fler detaljer inom kort.

Vi vet också att Electronic Arts återigen kommer nobba själva mässgolvet och istället hålla till i Hollywood Palladium-teatern på Sunset Boulevard.  E3 2017 äger rum i Los Angeles Convention Center mellan den 13 och 15 juni.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar