facebook_pixel
Total War-modd återskapar Battle of the Bastards

Total War-modd återskapar Battle of the Bastards

Jag var rädd att HBO skulle tappa bollen under säsong 6. Game of Thrones hade kommit ikapp George RR Martins böcker, och nu var de tvungna att fortsätta berättelsen på egen hand, vilket sällan slutar särskilt väl.

Men de klarade uppgiften med bravur och säsong 6 av Game of Thrones är troligtvis min favorit hittills, inte minst tack vare de två briljanta avslutande episoderna. Battle of the Bastards, som spelade en central roll i ett av dem, var seriens mest desperata och blodiga kamp hittills, och som trailern nedan visar har den nu återskapats i Total War: Attila-modden Total War: Seven Kingdoms.

Upddateringen Beyond the Wall introducerar 15 nya ledare i spelet, och de är i tur och ordning Ned Stark, Rickard Karstark, Euron Greyjoy, Greatjon Umber, Kevan Lannister, Loras Tyrell, Roose Bolton, Theon Greyjoy, Davos Seaworth, Larence Snow, Styr Magnar of Thenn, Mance Rayder, Tormund Giantsbane, Alliser Thorne och Jeor Mormont. Om du känner igen dem alla har du nog rätt hyfsad koll på serien och/eller böckerna. Vem är Larence Snow nu igen?

Seven Kingdoms: Total War kan laddas ner här, och på samma ställe hittar ni även en mycket mer detaljerad beskrivning av innehållet och förändringarna i version 1.02. Här är trailern.

Total War: Seven Kingdoms – “Beyond the Wall” Cinematic

This trailer was created for Total War: Seven Kingdoms newest update “Beyond the Wall.” Mod -http://www.moddb.com/mods/seven-kingdoms-total-war -http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?2213-Seven-Kingdoms-Total-War Thanks to Audiomachine for letting me use this song. -http://audiomachine.com Song -Drumscores 2 – Sabre Tooth This is a non commercial fan project. All rights belong to their respective owners.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar