facebook_pixel
Steget till multiplayer är kort i nya Mass Effect

Steget till multiplayer är kort i nya Mass Effect

Flerspelarläget i Mass Effect 3 var en apart grej. Det var i princip ett separat minispel men något du ändå tvingades ta dig an för att få bästa möjliga slut för mänskligheten.

Bioware har vägrat visa oss något från multiplayer i Mass Effect: Andromeda vilket, med bara drygt två månader kvar till release, också är en apart grej. Vi vet att det ska vara mer frivilligt men paradoxalt nog ska det också vara mer förenligt med berättelsen i Andromeda. För australiska Kotaku berättar Bioware lite mer.

– Det finns ett system som kallar Strike Team-systemet och i grund och botten tillåter detta dig att röra dig mellan solospelande och multiplayer i själva spelet, berättar Mike Gamble.

“Ganska sömlöst”, tillägger han. Andromedas flerspelarläge ska utforska historien ytterligare men är inte obligatoriskt. Hur det ser ut och känns är dock ännu en gåta utan svar men enligt en tweet kan vi nog vänta oss en beta innan januari blir februari. Det vore sannerligen inte en dag för tidigt.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar