facebook_pixel
Square Enix presenterar The Avengers-projektet

Square Enix presenterar The Avengers-projektet

Square Enix har släppt en teaservideo via Twitter som avslöjar ett nytt partnerskap med serietidningsjätten Marvel. Det täcker flera spel, och det allra första blir av allt att döma The Avengers-projektet. I teasertrailern ser vi både Crystal Dynamics (Tomb Raider) och Eidos Montreals (Deus Ex) logotyper tillsammans med ett stort A som bör vara bekant för alla som sett en Avengers-film på bio (och det är tydligen rätt många människor).

Mycket mer vet vi inte i dagsläget förutom att projektet åtföljs av hashtagen #Reassamble, vilket tyder på att Avengers-gruppen har splittrats och måste samlas ihop på nytt, möjligtvis med nya medlemmar som inte heter Iron Man, Captain America, Bruce Banner och Thor (men det här är bara rena spekulationer från vår sida och inget annat). Kolla in teasetrailern här nedan.

Square Enix on Twitter

Big News: @SquareEnix and @Marvel announce a multi-game partnership leading with The Avengers project. #Reassemble https://t.co/DS87Iuzk7G

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar