facebook_pixel
Spela Mass Effect: Andromeda redan den 16 mars

Spela Mass Effect: Andromeda redan den 16 mars

Mass Effect: Andromeda släpps den 23 mars, men är du medlem i Origin Access kan du tjuvstarta före alla andra. EA har avslöjat att tio timmar Andromeda blir tillgängliga den 16 mars. Trots att släppet i Europa sker två dagar efter den amerikanska releasen kommer “Play first”-smakprovet äga rum samtidigt.

Fast via Twitter hälsar Mass Effect-teamet att de där tio timmarna nog kommer vara över i ett huj.

– Tio timmar är knappt nog för att säkerställa att din karaktär ser precis ut som du vill, säger man men de få framsteg du gör kommer tack och lov följa med till den fulla versionen.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar