facebook_pixel
Playdead ger ledtrådar om deras nästa spel

Playdead ger ledtrådar om deras nästa spel

Inside var en av fjolårets allra mest hyllade titlar. Vi på PC Gamer utnämnde det till årets tionde bästa spel i decembernumret av tidningen, och Johan Martinsson delade ut betyget 87 % i vår recension och konstaterade att “sällan har någon berättat så mycket genom att säga så lite”.

Det fåordiga berättandet och den dystra paletten kändes igen från Limbo – Playdeads nästan lika hyllade debutspel från 2010 – och av allt att döma kommer studions trea fortsätta i samma hjulspår. Det må bara ha gått ett halvår sedan Inside släpptes loss över världen, men redan nu har Playdead börjat prata lite försiktigt om deras nästa spel via Twitter.

– Tack för ert varma mottagande av Inside. Sedan lanseringen har Playdead-grundaren Arnt Jensen och teamet jobbat på nästa äventyr.

Vi får även en bild på vad som ser ut att vara en astronaut som släpar på en trasig fallskärm samtidigt som han eller hon blickar upp mot en meteor i skyn. Blir den tröstlösa och mörka rymden nästa resmål för de talangfulla danskarna?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar