facebook_pixel
Ny trailer introducerar besättningen i Mass Effect: Andromeda

Ny trailer introducerar besättningen i Mass Effect: Andromeda

EA och BioWare sparar sannerligen inte på krutet när det gäller att dra igång hypen för Mass Effect: Andromeda, utan bara i år har vi redan hunnit skriva ett dussin nyheter om det kommande rymdäventyret. Senast igår bjöds vi på en cinematisk trailer och nu kan vi dessutom rapportera om en ny så kallad ”briefing video”.

I den nya briefing-videon (gotta love svengelska!) får vi stifta närmare bekantskap med Tempest-skeppets besättning, det vill säga de olika individer som kommer att hänga med på din resa i Mass Effect: Andromeda.

Hon som talar i klippet är Lt. Cora Harper, andrebefälhavare på skeppet och ett biotekniskt snille. Sedan har vi Alec Ryder, en N7-rankad krigssoldat som utöver att hjälpa mänskligheten att leta upp nya platser att bo på i fjärran galaxer, även är pappa till spelets två huvudkaraktärer: Sarah och Scott Ryder. Därefter får vi en skymt av Liam Kosta som är skeppets krishanteringsspecialist, handplockad till teamet av Alec Ryder.

Sist men inte minst har vi SAM: Simulated Adaptive Matrix. Detta är skeppets Artificiella Intelligens, som fungerar på ett liknande sätt som originaltrilogins EDI.

Kika på briefing-videon här nedanför, samtidigt som du grämer dig över att du kommer ha ordet ”briefing-video” på hjärnan resten av helgen:

ANDROMEDA INITIATIVE – Pathfinder Team Briefing

Welcome to the Andromeda Initiative’s Pathfinder Team briefing. Receive intel on the Hyperion’s Pathfinder and get to know his core team and their responsibilities. Completion of this briefing contributes to all recruits unlocking exclusive equipment for use in the field.

 

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar