facebook_pixel
Ny Mass Effect: Andromeda-trailer tar oss på rundtur i rymdskeppet Tempest

Ny Mass Effect: Andromeda-trailer tar oss på rundtur i rymdskeppet Tempest

Det är inte långt kvar nu. Mass Effect: Andromeda släpps som bekant om drygt två månader och Electronic Arts väljer nu att vrida igång hype-motorn rejält. I den senaste Andromeda Intitiative-uppdateringen får vi en guidad tur i rymdskeppet Tempest, som är Andromedas svar på Normandy (och Normandy SR-2) från originaltrilogin.

Tempest är ett av de smidigaste skeppen i solsystemet Helius, där Andromeda utspelar sig. Den sparsmakade designen betyder dock att skeppet varken är utrustat med några stora kanoner eller tåliga pansarväggar, men vad gör det när farkosten kan flyga snabbare än de flesta eventuella fiender? Trailern visar även vad som finns på insidan av skeppet, där laboratorier av olika slag finns att använda, såväl som besättningsområden och – såklart – en lyxhytt för spelets hjälte.

Utöver fler Tempest-detaljer, får vi även ta en närmare titt på offroad-fordonet Nomad. Såhär på förhand ser Nomad ut att bli allt som originaletspelets bångstyriga Mako borde ha varit. Fordonet har antingen fyr- eller sexhjulsdrift för att kunna manövreras på alla möjliga slags planeter i Mass Effect: Andromeda, samt ”Helium 3 micro thusters” som låter dig använda raketer underifrån för att kunna dämpa landningar med Nomad. Ta en titt på trailern här nedanför:

ANDROMEDA INITIATIVE – Tempest and Nomad Briefing

Welcome to the Andromeda Initiative’s Tempest and Nomad briefing. Hear from the Tempest’s pilot and familiarize yourself with this state-of-the-art scout ship and its all-terrain rover, the Nomad. Completion of this briefing contributes to all recruits unlocking exclusive equipment for use in the field.

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar