facebook_pixel
Ny gameplay-trailer från Mass Effect: Andromeda

Ny gameplay-trailer från Mass Effect: Andromeda

Inatt fick vi äntligen ett releasedatum till Mass Effect: Andromeda och det är i mars vi byter Vintergatan mot en annan galax långt, långt härifrån. Mitt under brinnande CES-mässa passar Bioware även på att visa upp en ny trailer från sitt sci-fi-äventyr. Gameplayfilmen representerar ett loyalty-uppdrag för Peebee och ger oss även exempel på hur vi byter mellan olika klasser i realtid.

Två saker fastnar hos mig. För det första slår det mig hur lite vi ännu fått se från Andromeda men för det andra: Jag tycker det är uppfriskande. Vi är vana vid det motsatta och i det här läget känns nya Mass Effect, på flera sätt, som en outforskad rymd redo att koloniseras av dig och mig. Peppen, ändå!

EXCLUSIVE: MASS EFFECT: ANDROMEDA – Official CES 2017 Trailer

Check out this NVIDIA GeForce exclusive trailer for Mass Effect™: Andromeda featuring new environments and gameplay, revealed at NVIDIA’s CES 2017 Keynote. Mass Effect: Andromeda is coming March 21, 2017 to PC, PlayStation 4, PlayStation Pro, and Xbox One.

 

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar