facebook_pixel
Nu släpps den första Hitman-säsongen i fysisk utgåva

Nu släpps den första Hitman-säsongen i fysisk utgåva

Visste du att den första säsongen av Hitmans episodiska äventyr kommer släppas i fysisk utgåva? Det visste du nog, vi fick ju reda på det redan i somras (åh så länge sedan det känns nu) men utifall du glömt bort det har Io Interactive snickrat ihop en ny trailer som med all önskvärd tydlighet visar varför Hitman: The Complete First Season är värt en titt.

Jag har inte spelat det själv, inte en sekund, men under fjolåret såg jag timtal av videor på internet som gång efter annan demonstrerade spelets förträfflighet, med mängder av galna sätt att ta livet av 47:ans mål, såsom att förbereda exploderande golfbollar eller klä ut dig till en mordisk spåman.

Hitman: The Complete First Season släpps den 31 januari, och inkluderar utöver säsongens huvuduppdrag även de redan släppta bonuskontrakten The Icon och A House Built on Sand, tillsammans med det nya uppdraget Landslide som rullas ut jämsides med den fysiska utgåvan. Vi vet redan att spelet kommer få en andra säsong senare under året, även om det för tillfället är oklart exakt när den kommer inledas.

Här är den nya trailern.

HITMAN 101 Gameplay Trailer

HITMAN – The Complete First Season SteelBook® Edition is available on disc on January 31st! It includes all locations & episodes from Season One, plus digital bonus content. From an exhilarating spy-thriller story to time-limited Elusive Targets, HITMAN truly delivers to you the fantasy of becoming a master assassin.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar