facebook_pixel
World of Warcraft får sin egen hemliga ko-bana

World of Warcraft får sin egen hemliga ko-bana

Det är nu det händer. Som vi pratade om under mellandagarna ska Blizzard fira Diablos 20-årsdag i en mängd av sina spelWorld of Warcraft, till exempel, har fått sin alldeles egen hemliga ko-bana. Till och med den 11 januari kommer treasure goblins dyka upp i Azeroth och när du dräper en sådan öppnas en portal till en “muuustisk” värld med “muuunster”. (Okej, jag lovar. “Mu” får det vara nog.)

Trollen kan vara knepiga att ha ihjäl och det är rekommenderat att du inte tar dig an ett sådant på egen hand. Du hittar dem över hela Broken Isles (Legions nya område), i dess dungeons och i kloakerna under Dalaran. Väl genom portalen fortsätter utmaningarna och hardcore-spelarna vill förstås dräpa den supertuffa kokungen. Det kan dock vara värt besväret då du kan vinna fina Diablo-priser. Här är en guide till eventet från Wowhead.

Samma Wowhead har dessutom demonstretat ko-banan i rullande form.

Secret Cow Level – Diablo’s 20th Anniversary in WoW

Stay a while and listen! The Diablo 20th Anniversary Celebration is now live on EU realms and will go live on US realms at Midnight PST. This event runs through January 11th, 2017. Want even more Diablo in WoW? Check out our list of all the Diablo references in Warcraft.

 

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar