facebook_pixel
Mass Effect: Andromeda har till sist releasedatum!

Mass Effect: Andromeda har till sist releasedatum!

Den 23 mars släpps Mass Effect: Andromeda, vilket innebär att Biowares nya sci-fi-äventyr släpps på månaden fem år efter Mass Effect 3 – seriens senaste del. Bomben släpps av Biowarebossen Aaryn Flynn som (förstås) beskriver rollspelet som deras “mest ambitiösa Mass Effect-spel hittills”. Han berättar vidare:

– Över julledigheten tog utvecklarna på Bioware hem en version av spelet som vi kallar “holiday-builden”. Detta är anrik studiotradition som startade redan tidigt med första Mass Effect. Många startar upp en pc eller konsol och spelar så mycket de själva vill. Efter ledigheten har feedbacken varit enastående. Att få stödet från kollegor i vårt företag, varav många spelade nyckelroller i originaltrilogin, var definitivt en faktor som hjälpte oss att hugga datumet i sten, slår Flynn fast.

Flynn lyfter fram nya berättelser, nya karaktärer, nya planeter, nya raser och nya spelsystem som styrkor, men även att detta är första gången Mass Effect drivs av Frostbite-motorn, vilken ska ge ett “oerhört grafiskt hopp från trilogin till Mass Effect: Andromeda“. Den 23 mars är det alltså upp till bevis.

 

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar