facebook_pixel
Kolla in den nya Mass Effect-trailern!

Kolla in den nya Mass Effect-trailern!

Under gårdagen berättade Bioware att vi skulle få en ny trailer för deras hett efterlängtade sci-fi-saga Mass Effect: Andromeda idag. Nu är stunden kommen och ni kan beskåda den nya filmiska trailern med egna ögon här nedan. Den är rejält imponerande, och vi får glimtar av både nya fiender och mängder av nya vänner i nya miljöer. Är det där en kvinnlig turian? Galet!

Mycket mer finns det inte att säga för tillfället. Mass Effect: Andromeda släpps den 21 mars, och vi påminns om att man kan förhandsköpa spelet här. Vi får också en sådan där festlig graf över vilka utgåvor som innehåller vad (de tre alternativen är standard, deluxe och super deluxe) så om du vill ha ett boosterpack för spelets multiplayerdel (suck) gör du bäst i att hala fram kreditkortet nu.

Här är den nya trailern. Den är ännu lite bättre andra gången.

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Official Cinematic Trailer #2

Pre-Order Now: http://x.ea.com/27451 Unravel the secrets of a vast galaxy, battle hostile alien threats, and build a crew to help you survive it all in *Mass Effect: Andromeda*. Humanity’s future rests on your shoulders. How far will you go?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar