facebook_pixel
Klassiska X-Com: Ufo Defense gratis just nu

Klassiska X-Com: Ufo Defense gratis just nu

Ett av mina absoluta favoritspel någonsin, det klassiska X-Com från 1993, går nu att hämta hem gratis från Humble Store. Erbjudandet gäller bara en begränsad tid, så passa på att roffa åt er denna pärla på spelhimlen innan det är för sent.

Precis som i de nyare versionerna från Firaxis så går originalet ut på att bekämpa en invasion från yttre rymden. Och att knäcka spelaren på köpet. För det är svårt. Elakt svårt. Men också grymt givande, spännande och bara allmänt bäst. Kan du ha överseende med ett föråldrat gränssnitt så finns det många timmars (gratis) underhållning att få här.

För att skaffa spelet klickar du bara över till Humble Store, skaffar ett konto om du inte har ett, och laddar ner.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar