facebook_pixel
Här är synopsisen för Guardians of the Galaxy

Här är synopsisen för Guardians of the Galaxy

Det var i mitten av november som vi först blev medvetna om det nya Guardians of the Galaxy-projektet av Telltale Games. Ett SAG-AFTRA-dokument listade något som vid tidpunkten kallades för Guardians of the Galaxy: The Video Game a/k/a Blue Harvest, och det hela resulterade i en officiell utannonsering av Guardians of the Galaxy: The Telltale Series i början av december.

Nu har vi fått reda på mer om spelet, även om vi återigen får förlita oss på inofficiella kanaler. Hos Gamestop kan man läsa en komplett synopsis, och vi får bland annat reda på att spelet innehåller en “helt ny berättelse” som handlar om de laglösa hjältarna Star-Lord, Drax, Rocket och Groot (jag antar att det är samma kvartett som i filmen). Efter en tuff strid upptäcker de en kraftfull artefakt (har du hört den förr?) och föga förvånande vill en hänsynslös kvinnlig skurk också lägga labbarna på den.

Synopsisen bekräftar också att det rör sig om en serie i fem delar med “grym musik”, och av allt att döma kommer man spela som Star-Lord i ett klassiskt Telltale-äventyr med moraliska val och handlingar som formar berättelsens fortsättning. Här är teasertrailern från december, som tills vidare utgör vår enda officiella glimt av Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

‘Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series’ Official Teaser

It’s official! Revealed LIVE on stage at The Game Awards, ‘Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series’ premieres 2017. More details here: https://telltale.com/news/2016/12/announcing-marvel-s-guardians-of-the-galaxy-the-telltale-series-for-2017 Learn more ►http://telltale.com/guardians Join the Telltale community: Subscribe ► http://bit.ly/TelltaleSubscribe Facebook ► https://www.facebook.com/telltalegames Twitter ► https://twitter.com/telltalegames Instagram ► https://www.instagram.com/telltalegames/ Tumblr ► http://telltalegames.tumblr.com Forums ►https://telltale.com/community/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar