facebook_pixel
Här är schemat för Awesome Games Done Quick

Här är schemat för Awesome Games Done Quick

Gillar du speedruns? Gillar du att se på när folk försöker sig på att slå nya rekord? Då känner du förmodligen redan till Awesome Games Done Quick, ett veckolångt årligen återkommande event där mer eller mindre professionella spelare försöker spela igenom diverse spel så kvickt som möjligt.

Årets upplaga går av stapeln på söndag, den 8 januari, i Herndon, Virginia. Ni kan hitta mer information om det hela på den officiella hemsidan, och det kompletta schemat kan studeras här. Det är en salig blandning av spel, inklusive tidlösa speedrun-klassiker som Quake och The Legend of Zelda: Ocarina of Time, men även lite mer otippade bidrag som Daikatana, Psychonauts och Dark Messiah of Might and Magic.

Awesome Games Done Quick 2017 kan följas live via Twitch när det väl drar igång.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar