facebook_pixel
Halo Wars 2 Blitz-beta äger rum mellan 20 och 30 januari

Halo Wars 2 Blitz-beta äger rum mellan 20 och 30 januari

Förra året kom det en Xbox One-exklusiv beta till Halo Wars 2, men nu när det bara är drygt en månad kvar till spelets release är det alltså dags för oss PC-spelare att testköra det kommande RTS-spelet. I en ny bloggpost berättar Lawrence “Major Nelson” Hryb att Blitz-läget i Halo Wars 2 kommer gå att provspela mellan 20 och 30 januari, innan spelet lanseras den 21 februari.

Blitz blandar RTS med kortspel, vilket för mig personligen bara känns som en enda stressig röra, men som säkerligen kan tilltala en hel del spelare; speciellt er som blev beroende av Gwent i The Witcher 3: Wild Hunt. Du kommer att använda dina kort för att styra dina trupper, både de spartaner och pansarvagnar du har på marken, samt de Pelican-skepp du har flygandes i luften.

I en trettio sekunder kort, intensiv trailer får vi en försmak kring hur Blitz-läget fungerar. Ta en titt:

Halo Wars 2: Blitz Multiplayer Beta Trailer

Introducing Blitz, an all-new mode for Halo Wars 2 where tactical combat meets card-based strategy. Experience it on Xbox One and Windows 10 with the free Blitz Multiplayer Beta January 20th – 30th

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar