facebook_pixel
Fler titlar har försvunnit från Steam

Fler titlar har försvunnit från Steam

Det här med att inte förnya licensrättigheter verkar vara i ropet just nu. I måndags rapporterade vi att Codemasters-trion Grid, Dirt 3 och F1 2013 hade försvunnit från Steam under mystiska omständigheter, och nu har den listan utökats med ytterligare fyra spel.

Denna gång är det superhjältarna som drabbas. Via NeoGAF har vi fått reda på att det Platinum-utvecklade Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan (som släpptes så sent som förra våren) tagit sitt pick och pack och dragit, tillsammans med TMNT: Out of the Shadows. Även The Amazing Spider-Man och dess uppföljare har gjort sitt.

Den gemensamma nämnaren är Activison, som gav ut alla fyra spel. Men i alla fall jag tycker det är mystiskt att licensrättigheterna till ett spel som släpptes för mindre än ett år sedan skulle ha löpt ut redan nu, så kanske det är något större i görningen ändå? Precis som fallet var med Codemasters-spelen har inte heller Activision gett det skedda någon officiell förklaring.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar