Diluvion har fått ett officiellt lanseringsdatum

Diluvion har fått ett officiellt lanseringsdatum

I somras utannonserades Arachnid Games gräsrotsfinansierade ubåtsäventyr Diluvion. Spelet är en berättelse om mänsklighetens sista överlevare, fångade under ett ogenomträngligt lager is på vår kära moder jord. Nu har Diluvion också fått ett officiellt lanseringsdatum.

Spelet släpps den 2 februari och dess butikssida på Steam hittar ni här. Man spelar som en ubåtskapten, och man kan rekrytera officerare med olika färdigheter och personligheter för att göra livet ombord lite lättare. Ubåtarna kan förbättras med nya vapen för att göra dem mer stridsdugliga, och utrustas med nya komponenter som förbättrar deras räckvidd och överlevnadschanser.

Här är trailern från augusti ifall du missade den när det begav sig.

Diluvion – Announcement Trailer

For more Information about the game, please visit http://store.steampowered.com/app/446790 Inspired by the imaginative works of Jules Verne and the ship-to-ship combat of classics like Wing Commander and Freelancer, Diluvion puts players in command of their very own submarines in a vast, open world of forbidding ocean.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar