facebook_pixel
Över 25 miljoner Overwatch-spelare

Över 25 miljoner Overwatch-spelare

Blizzards färgglada succéshooter har bara växt i popularitet, sedan lanseringen i maj förra året. Många på redaktionen är stormförtjusta i Overwatch, liksom 25 miljoner andra spelare på den här planeten. I ett nytt inlägg på Blizzards officiella Twitter basuneras de imponerande siffrorna ut, med det glada meddelandet att antalet spelare bara fortsätter att öka.

Om du ännu inte har spelat Overwatch, kan du läsa Rikards fina recension för att se om denna multiplayerfest verkar vara något för dig. PC Gamer gav ett högt betyg till spelet och vi är inte alls förvånade över att det numera är 25 miljoner människor som lirar!

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar