facebook_pixel
Två avsnitt i nypremiären av The Walking Dead

Två avsnitt i nypremiären av The Walking Dead

För ett litet tag sedan berättade vi att första avsnittet av The Walking Deads tredje säsong har premiär den 20 december. Nu får vi revidera detta en smula, då vi istället för ett får två avsnitt.

Tilltaget känns inte helt olikt tv-serier, som Telltale förstås inspireras av, med dubbelavsnitt för att fira en ny säsong. A New Frontier placerar återigen Clementine i huvudrollen som sedan serien startade för mer än fyra och ett halvt år sedan gått från en liten flicka till en kapabel tonårstjej. Ny för serien är Javier som mer än något annat vill skydda sin familj. Beslut du fattat tidigare i de första två säsongerna ska alltjämt ha betydelse.

Du kan ladda in dina gamla sparfiler, fatta besluten igen eller låta Telltale göra valen åt dig. A New Frontier ska nämligen vara nybörjarvänligt och en mer ingående tjuvkik får ni här.

‘The Walking Dead: A New Frontier’ Extended First Look

In this first look at ‘The Walking Dead – A New Frontier’, we meet Javier. We witness how the beginning of the zombie plague affected him and his family before we move forward in time to years later, where he encounters a very familiar face…

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar