facebook_pixel
The Division gratis att spela i helgen

The Division gratis att spela i helgen

“Spelarna har återvänt till The Division“, slog Ubisoft fast för några veckor sedan och konstaterade att spelet då hade lika många spelare som vi lanseringen. Att försena expansionerna för att laga grundspelet tycks med andra ord ha gjort susen och därför kommer inte nästa Ubidrag som någon överraskning.

I helgen är spelet gratis via Uplay för alla pc-spelare. Faktum är att det blir lite av en långhelg. Redan ikväll klockan 19:00 blir det åka av och karusellen stannar inte förrän på 22:00 på söndag. Expansionerna är inte tillgängliga men, logiskt nog, är alla gratis uppdateringar det. Spelet reas dessutom just nu ut för halva priset.

Trots skavanker var vår Mats mycket positiv i sin recension: “Solid cover-shooter med en underbart rik öppen värld att utforska.” Och stämmer alla rapporter är läget ännu bättre nu.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar