facebook_pixel
Telltales Batman avslutas nästa vecka

Telltales Batman avslutas nästa vecka

Telltales Batman har sakta men säkert tappat fotfästet, åtminstone enligt våra recensenter. Inledningsepisoden Realm of Shadows (78 %) var kompetent och även om detsamma bitvis kan sägas om Children of Arkham (75 %) och New World Order (67 %) var det fjärde och näst sista Guardian of Gotham (51 %) mediokert. “Det ska mycket till för att sista avsnittet ska kunna göra läderlappen rättvisa”, slog Erik fast.

Upp till bevis. På tisdag den 13 december skrider Batman in (vitklädd och med ljus i hår?) och ger oss sista avsnittet City of Light i vilken Lady Arkham förbereder sig för att verkställa sin sista plan för att en gång för alla krossa Waynes tidigare så goda namn. “Hur långt är du beredd att gå?”, frågar sig Telltale i ett pressutskick. “Helst hela vägen till en värdig avslutning”, svarar jag.

Bonus: inledningsavsnittet (som ju råkar vara det bästa) är nu gratis att ladda ner på Steam.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar