facebook_pixel
Öppna rymdäventyret Boundless får en trailer

Öppna rymdäventyret Boundless får en trailer

Wonderstruck är en studio som består av bland annat före detta Lionhead-anställda. Deras kommande spel, Boundless, är ett öppet rymdäventyr där spelare åker runt och utforskar, bygger och umgås i ett processuellt genererat universum. Bland influenserna nämns bland annat Minecraft, och det ser onekligen ut lite som en mix mellan det spelet och No Man’s Land – i något slags MMO-skrud.

Spelet ska släppas till både PS4 och PC någon gång nästa år – och ska stödja cross-plattform. För den som inte tröttnat på öppna, generade världar att utforska och forma kan det kanske vara värt ett getöga framöver.

Boundless | Gameplay Trailer | PS4

The Boundless universe consists of a huge graph of connected worlds, with each world comprising a fully-traversable, voxel planet – a physical sandbox where you can grapple, swing, slide, bounce, stumble, and fall through a unique and diverse landscape. Boundless comes to PS4 in 2017.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar