facebook_pixel
Ny Mafia III-uppdatering introducerar racing

Ny Mafia III-uppdatering introducerar racing

Minns ni racinguppdraget i det allra första Mafia? Jag minns det med glädje, hur jag tappade hakan när jag för första gången beskådade den förföriska formelbilen i ett nattupplyst garage, och senare tog en provtur längs Lost Heavens gator för att till sist delta i ett lopp kring den grönskande grand prix-banan.

Nu verkar det som att Hangar 13 vill återuppväcka de här nostalgiska känslorna i och med en ny gratisuppdatering till Mafia III. Den introducerar 12 olika lopp kring New Bordeaux gator (sex a-till-b-lopp och sex varvbaserade tävlingar) och de blir tillgängliga som ikoner på kartan efter att man för första första gången suttit ner med alla tre underbossar i berättelsen.

Genom att vinna lopp kan man låsa upp olika sätt att skräddarsy bilarna, och uppdateringen inkluderar även fler kostymer åt spelarkaraktären Lincoln Clay. Läs den fullständiga dokumenteringen här. Hangar 13 utlovar också ytterligare uppdateringar till spelets bilar i början av nästa år. Här är en trailer.

Mafia 3 – Custom Rides and Racing Available Now for Free

Trick-out your fleet of cars in all new garages now open across New Bordeaux. Race your custom rides throughout the city to win unique car customization parts and prizes. Win every race to unlock the Grand Prize: the unrivaled Griffin Marauder convertible! Mafia III is out now on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar