facebook_pixel
Ny gameplaytrailer från Mass Effect: Andromeda

Ny gameplaytrailer från Mass Effect: Andromeda

Utöver att kora årets spel visades även en del smarriga trailers upp under nattens The Game Awards. Bland annat bjöds det på fem minuter rymddoftande gameplay från kommande Mass Effect: Andromeda, som ser ut att både bli större och mer fritt än originaltrilogin. För att inte tala om hur djävulskt läckert det ser ut att bli rent grafiskt, förstås.

Likt Christopher Nolans storslagna rymdepos Interstellar, är målet i Mass Effect: Andromeda att hitta en ny plats för människor att bosätta sig på. På vägen finns såklart en hel del spännande miljöer att upptäcka och utforska, varelser att alliera sig med och fiender att slåss emot. Ni vet, alla ingredienser som kännetecknar ett rollspel signerat Bioware.

Spana in den stämningsfulla gameplaytrailern här nedanför:

MASS EFFECT: ANDROMEDA – Official Gameplay Trailer – 4K

Explore the Andromeda Initiative: http://x.ea.com/27448 Mass Effect: Andromeda puts you in the role of the Pathfinder; an elite soldier, explorer and guide tasked with finding humanity a new home an uncharted galaxy. From arresting visuals and thrilling combat, to epic story and characters, Mass Effect: Andromeda is truly the next generation of Action/RPG gaming.

Ser du fram emot Mass Effect: Andromeda?

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar