facebook_pixel
Mycket mer om The Hunter: Call of the Wild

Mycket mer om The Hunter: Call of the Wild

För drygt en vecka sedan avslöjades The Hunter: Call of the Wild, ett nytt och sanslöst vackert jaktspel av svenska Expansive Worlds och Avalanche Studios. På spelets Steam-sida kan vi läsa att lanseringen är planerad till nästa vår, och att spelet kommer bjuda på en “nästa generations jaktupplevelse” med komplext djurbeteende, dynamiskt väder, full dygnscykel, simulerad ballistisk, realistisk akustisk och dofter som bärs genom den vidsträckta öppna världen med ett avancerat vindsystem.

Nu har vi fått en ny trailer som visar upp de allra första spelsekvenserna. I videon nedan får vi reda på att man kan låsa upp nya förmågor och ny utrustning, och att man kan snabbresa genom världen med hjälp av mysiga stugor, och kartlägga omgivningen genom att klättra upp i resliga jakttorn. Vissa villebråd kommer vara mer svårfångade än andra, och man kan anta olika uppdrag och få betyg för sin insats. Man kan även använda olika vapentyper, såsom vanliga gevär, hagelbössor, pilbågar och pistoler.

Den stängda betan drog igång under gårdagen och avslutas på fredag. Spelar du?

theHunter: Call of the Wild – Gameplay Trailer

Experience the thrill of the hunt in a visually breathtaking, technically groundbreaking, vast open world. Developed by Expansive Worlds, published by Avalanche Studios. All footage captured in-engine. Learn more at http://callofthewild.thehunter.com. Follow us on Steam at http://steamcommunity.com/app/518790

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar