facebook_pixel
Mer om Mass Effect: Andromeda nästa vecka

Mer om Mass Effect: Andromeda nästa vecka

Mass Effect: Andromeda var länge, länge dolt i mystikens dimma. Men med start från början av november brakade det loss ordentligt, och hajptåget nådde sin tillfälliga slutstation med den nya gameplaytrailern som hade premiär under The Game Awards för drygt en månad sedan.

Vi har fortfarande inget exakt releasedatum, men vi känner oss ändå rätt säkra på att spelet släpps någon gång under det första kvartalet. Därmed är det dags för hajpmaskinen att varva upp igen efter julledigheten, och startskottet går den 4 januari under Nvidias presentation i samband med elektronikmässan CES i Las Vegas.

Bioware har nämligen utlovat “miljöer och spelmoment” via Twitter. Någon mer information har vi inte i dagsläget, och kommer troligtvis inte få det heller innan det är dags. Vi på PC Gamer vågar dock sticka ut hakan och förutspå att presentationen blir ganska pc- och grafikfokuserad.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar