facebook_pixel
Mechwarrior 5: Mercenaries har avslöjats

Mechwarrior 5: Mercenaries har avslöjats

De senaste dagarna har vi bombarderats av nyheter, både från The Game Awards och Sonys event Playstation Experience. Någonstans mitt i (närmare bestämt i lördags) passade Piranha Games på att utannonsera det maffiga mechspelet Mechwarrior 5: Mercenearies på deras egna tillstälning Mechcon 2016, och ni ser de första spelsekvenserna här nedan.

Spelat planeras att släppas någon gång under 2018, och byggs i Unreal Engine 4. Mechwarrior 5 kommer enbart bjuda på en enspeplarkampanj, och utvecklas av ett annat team än det som just nu underhåller Cryengine-spelet Mechwarrior Online. På hemsidan kan vi läsa att kampanjen i Mechwarrior 5: Mercenaries kommer låta dig ta rollen som rookiepilot, för att därefter stiga i graderna och fritt kunna välja vilka fraktioner du vill stöda.

MechWarrior 5: Mercenaries Pre-Alpha Footage (Mech_Con 2016)

Pre-alpha demo footage of MechWarrior 5: Mercenaries, announced during the keynote presentation at Mech_Con 2016. In MechWarrior 5: Mercenaries you will adopt the role of a rookie MechWarrior pilot thrust into combat as the Third Succession War continues to fracture the Inner Sphere.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar