facebook_pixel
Jösses! The Walking Dead-Jesus gör entré i spelet

Jösses! The Walking Dead-Jesus gör entré i spelet

Jesus är en överlevare.
Jesus är en överlevare, men kan han återuppstå?

Det är inte ovanligt att karaktärer kända från serietidningen The Walking Dead gör nedslag i spelet med samma namn. Glenn, Hershell och förstås Michonne (som fick en egen interaktiv miniserie) har alla gjort mer eller mindre avtryck i Telltales berättelser. I lanseringstrailern inför tredje säsongen, A New Frontier, står det klart att även Jesus gör entré.

Paul Monroe, som han egentligen heter, dök upp i Kirkmans serie för fem år sedan och har sedermera även kommit till tv-showen, då som Paul Rovia. Jag har inte sett tv-serien under de senaste åren men i pappersform är Monroe rationell, eftertänksam och kommer inte sällan med livsviktig rådgivning. Det säger sig självt att Jesus nog kommer frälsa Clementine både en och två gånger.

A New Frontier inleds med två (!) avsnitt den 20 december. Förhoppningsvis är Telltale i toppform.

‘The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier’ Launch Trailer

When family is all you have left… how far will you go to protect it? Years after society was ripped apart by undead hands, pockets of civilization emerge from the chaos. But at what cost? Can the living be trusted on this new frontier?

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar