facebook_pixel
Höga betyg till The Walking Dead: A New Frontier

Höga betyg till The Walking Dead: A New Frontier

Första säsongen av Telltales The Walking Dead betraktas av många som 2012 års bästa spel och en berättarrevolution för spelmediet. Jag håller även andra säsongen, från 2013 och 2014, mycket högt. Oroande inför den tredje, A New Frontier, har dock varit Telltales svajiga form. Fantastiska Tales from the Borderlands har varvats med ojämna Game of Thrones, mediokra Batman och en misslyckad Minecraft-tolkning.

Snittbetyget från de första två avsnitten, Ties that Bind del ett och två, som släpptes igår är betryggande 83 av 100 enligt jämförelsesajten Opencritic. Jag spelade igenom episoderna igår och utan att spoila för mycket: de är bitvis fantastiska, bitvis mycket bra och det finns få frågetecken att räta ut. Även användarna på Steam är mycket positiva, 91 procent ger sin rekommendation. Kort sagt: Telltale har hittat formen!

Vår egen recension dyker upp de kommande dagarna så håll utkik.

‘The Walking Dead: A New Frontier’ Launch Trailer

When family is all you have left… how far will you go to protect it? Years after society was ripped apart by undead hands, pockets of civilization emerge from the chaos. But at what cost? Can the living be trusted on this new frontier?

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar