facebook_pixel
Här är det nya världsrekordet i Dark Souls III

Här är det nya världsrekordet i Dark Souls III

Jag har spelat 43 timmar Dark Souls III och har inte ens klarat det. Jag föll av vagnen någonstans kring Profaned Capital (vilket är ganska nära slutet?) men är rädd att jag inte kommer kunna sätta mig in i det hela igen utan att börja om från början. Men det kanske det är värt, det är trots allt ett rätt jäkla schysst spel.

Medan vi vanliga dödliga kämpar oss igenom From Softwares spel över flera månaders tid gör vissa andra om samma bragd på lite mer en timme – den japanska (antar jag) speedrunnern Qtt Six har nämligen slagit världsrekordet i Dark Souls III, och den nya tiden skrivs till 69 minuter och 35 sekunder.

Försöket innefattade precis alla bossar i spelet inklusive det rätt färska dlc:t Ashes of Ariandel. Här är den fullständiga videon.

Dark Souls III All Bosses Speedruns with DLC in 1:09:35 IGT WR (2016/12/21)

Pretty good early game,big timesaves mid game,end game was ok. Watch live at https://www.twitch.tv/qttsix

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar