facebook_pixel
Håll hårt i dina Mass Effect: Andromeda-sparfiler

Håll hårt i dina Mass Effect: Andromeda-sparfiler

Mass Effect: Andromeda ska inte vara starten på en ny trilogi, men spelets creative director Mac Walters berättar för Game Informer att det ändå kan vara en god idé att stoppa undan sparfilerna på ett säkert ställe, även efter att det nya äventyret i Andromedagalaxen når vägs ände.

– Jag tror inte det skadar att behålla dem. Just nu, ärligt talat, är vi dock fokuserade på det här spelet men som jag sagt tidigare ser vi på Andromeda som en serie. Vad vi gör med den här serien är däremot TBD. Just nu vet vi att vi inte vill att det ska bli en trilogi, i den bemärkelsen att vi planerar en tredelad story i tre olika spel. Med detta sagt är element som pathfinders och Rydersyskonen ting som kommer att spela roll i nästa spel.

Walters berättar betydligt mer än så här i den 40 minuter långa intervjun, bland annat om hur de tar sig an spelets slut och huruvida ursprungstrilogin påverkar Andromeda, så den är absolut värd att kolla in.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar