facebook_pixel
Crackdown 3 släpps senast nästa jul

Crackdown 3 släpps senast nästa jul

Vi hör sällan från Crackdown 3. I somras fick vi emellertid veta att det är ännu en Play Anywhere-titel, vilket på ren svenska innebär att det släpps samtidigt till Xbox One och Windows 10 med bland annat delade sparfiler och achievements. Nu bekräftar Microsoft (via Gamespot) att actionrökaren släpps senast nästa jul.

Crackdown 3 kommer att stöda 4K, åtminstone på den nya Xbox One-konsolen, med kodnamnet Project Scorpio. Rimligtvis borde det innebära även 4K för pc-spelarna, men har vi lärt oss något om pc-portar de senaste åren är det att de inte sällan är fullständigt orimliga. Vi kan bara hoppas på det bästa.

Play Anywhere-titlar som Recore och Forza Horizon 3 haft sin beskärda del av bekymmer men “senast nästa jul” borde ju Microsoft ha löst de flesta problem. Rimligtvis.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar