facebook_pixel
Civ VI får betal-dlc och gratis vinteruppdatering

Civ VI får betal-dlc och gratis vinteruppdatering

Civilization VI får sina första dlc-paket som du måste betala för. I det första hittar vi Polen som leds av Jadwiga, som har makten att öka värdet hos reliker och göra heliga platser mer effektiva. Dessutom tillkommer ett scenario där Polen tvingas försvara sig mot utomstående krafter som vill erövra landet.

Vikings är ett scenario-dlc som låter dig härska över Europa under 100 drag som en vikingaledare. Spela som antingen Harald Hårfager, Knut den store eller (ännu hellre?) Olof Skötkonung. Tre nya underverk ingår bland annat och detta liksom Polenpaketet kostar strax under två tjugolappar.

Gratis är däremot “Winter update” som ger oss en nya karta över jorden, alert-alternativ för enheter, AI- och buggfixar och så vidare. Mer om vad du hittar i uppdateringen läser du här.

Om du ännu inte har spelat Civ VI bör du tänka om. Joakim Kilman delade ut ett av årets högsta betyg och sitt högsta någonsin när han satte 94 % på Firaxis mästerverk.

CIVILIZATION VI – First Look: Poland – International Version (With Subtitles)

Get a first look at the Polish civilization and its leader, Jadwiga.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar