facebook_pixel
Andromedas Nexus är en mindre form av Citadel

Andromedas Nexus är en mindre form av Citadel

Mass Effect: Andromeda tar oss långt, långt ifrån Vintergatan till en ny, otämjd galax. Trots detta tycks bitar från vår hemgalax leva vidare i Andromeda. Nexus är likt Citadel en rymdstation, även om den är “mindre, mer strömlinjeformad”. Detta får vi lära oss av en ny lektion på den officiella sajten.

Nexus följer de fyra arkskeppen som begett sig från Vintergatan och när de väl är framme kommer arbetet med Nexus att slutföras och förvandla det till ett hem för de tappra kolonister som ska utforska de nya världarna. Nexus huserar arkiv, en lounge, ett högkvarter för pathfinders, laboratorium, säkerthets- och uppdragscentraler. Helt enkelt ditt “home away from home”.

Trots att N7-dagen kommit och gått fortsätter Bioware pumpa ur sig Andromeda-nyheter. Om du av en händelse råkade missa den fick vi nyss se en läcker gameplaytrailer. Till våren ska Mass Effect: Andromeda släppas.

ANDROMEDA INITIATIVE – Arks and Nexus Briefing

Welcome to the Andromeda Initiative’s Arks and Nexus briefing. Learn key details on the roles both the Arks and Nexus will play in our journey to Andromeda, and mission upon arrival. Completion of this briefing contributes to all recruits unlocking exclusive equipment for use in the field.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar