facebook_pixel
World of Warcraft får nytt innehåll

World of Warcraft får nytt innehåll

Blizzcon var så klart ett utmärkt tillfälle för Blizzard att snacka om framtiden för WoW och nya expansionen Legion. Och de tycks ha en hel del planerat. Förutom två nya patcher med nya dungeons, balanseringsändringar för klasserna och nya events så ska även nya mounts hägra vid horisonten. Episka, klasspecifika mounts ska kunna låsas upp efter att man klarat av Broken Shore-uppdragen.

Allt detta är dock mer eller mindre väntat. Vad som är något mer förvånande är att Blizzard även tycks rikta blickarna mot skyn, och möjligheten att resa till en annan planet. Vid presentationen menade Blizzards Ion Hazzikostas att “om vi verkligen vill ha fred i Azeroth, så måste vi titta bortom världen omkring oss, bortom Broken Isles, bortom själva Azeroth, mot himlen – vi måste resa till Argus.”

Argus är eredar-rasens hemplanet, som de drivits bort från av ondskan som är burning legion. Kanske är det dags att återvända nu?

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar