facebook_pixel
Vädermodd till Counter-Strike: Global Offensive

Vädermodd till Counter-Strike: Global Offensive

Tidigare idag kunde vi berätta att Counter-Strike: Global Offensive får färgglada handskar, för det är uppenbarligen inte tillräckligt med vapenskins och exklusiva knivar. Valve lämnar med andra ord innovationen åt moddare, och tack och lov fortsätter de leverera.

Changing Weather är en modd till den kanske mest klassiska Counter-Strike-banan av alla, Dust 2. Den lägger till en myriad olika vädereffekter såsom åskväder, sandstormar och dimma. De påverkar alla sikten i varierande grad, och lägger till saker som regnpölar och blixtnedslag för att sälja förhållandena ytterligare.

Vädereffekterna har även gjorts tillgängliga till Cache, Mirage och Overpass, och är de första i sitt slag som någonsin skapats för Counter-Strike. Personligen tycker jag detta är något Valve absolut borde fundera på att introducera i spelet på allvar, för att skaka upp positioneringen lite grann och skapa nya taktiska möjligheter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar