facebook_pixel
Ubisoft: “Spelarna har återvänt till The Division”

Ubisoft: “Spelarna har återvänt till The Division”

Med patch 1.4 till The Division (recension) utlovade Ubisoft, som speljättarna gärna gör, guld och gröna skogar. Emellertid verkar det som om patchen faktiskt fått spelarna att återvända till Massives virushärjade New York. I en intervju med PCGamesN säger Ubisofts Anne Blondel att spelarna är lika många som vid releasen.

– Sedan releasen av patch 1.4 har vi återvänt till den mängd dagliga användare vi hade vi lanseringen, tack vare att spelarna är så imponerade.

Blondel erkänner att antalet spelare sjönk snabbare än vad man trodde men att fokus ändå låg på att rätta till misstag snarare än att släppa de planerade dlc-paketen.

– En del spelare lämnade spelet tidigare än vi trodde och vi var tvungna att fatta ett svårt beslut; ska vi fortsätta ge dem mer innehåll eller ska vi stoppa allt ett tag, ta det lugnt, laga allting och sedan, när spelet är där vi vill att det ska vara, börja ge spelarna mer innehåll.

Man valde alltså att göra det senare och nu har vi hunnit fram till patch 1.5 och releasen av dlc:t Survival.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar