facebook_pixel
Trailer för nya Eve-expansionen

Trailer för nya Eve-expansionen

eveonlineshipSedan det släpptes 2003 har det massiva och oändligt fascinerande onlinerollspelet Eve Online haft en obligatorisk månatlig prenumerationskostnad.

Det här kommer att ändras den 15 november – om exakt en vecka – då CCP Games släpper gratisexpansionen Ascension och introducerar alpha clones, gratiskaraktärer.

De kan utforska universumet fritt och idka handel, men enbart använda de vanligaste rymdskeppen och ett begränsat urval av färdigheter, som dessutom kommer ta längre tid att låsa upp.

Eve Online  kommer dock fortfarande ha en introduktionskostnad (just nu 20 euro på Steam).

Om man ändå väljer att betala för en prenumeration får man spela som en omega clone istället, karaktärer utan begränsningar som kan ta del av allt i spelet, det vill säga precis som spelet fungerat fram tills nu. Alla alpha clones kan uppgraderas till omega clones och alla omega clones nedgraderas till alpha clones om man slutar betala prenumerationskostnaden. Gamla karaktärer på konton som inte längre har en aktiv prenumeration kommer automatiskt omvandlas till alpha clones.

Nu har CCP släppt en ny trailer som går igenom nyheterna i Ascension. Utöver klonerna får vi exempel på det förbättrade användargränssnittet för färdigheter, nya rymdskepp, nya rymdstationer och inte minst nya ashäftiga explosioner. För mer detaljerad information hänvisar vi till spelets hemsida.

EVE Online: Ascension Feature Tour

EVE Online: Ascension Feature Tour The November 15th 2016 Ascension expansion is a free addition to EVE that brings a whole host of new features and some of the biggest changes ever to New Eden. It introduces Clone States, allowing you to play for free as an Alpha clone for as long as you want.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar