facebook_pixel
Starcraft 2 får nytt innehåll

Starcraft 2 får nytt innehåll

Det sista paketet med uppdrag i Nova Covert Ops-serien ska släppas den här månaden. De har också en paketrea på alla uppdragen för den som råkar vara intresserad. Men Blizzard nöjer sig inte riktigt där, utan lägger också till en ny commander för co-op, den gamle charmknutten Stukov. Man kan kolla in trailern nedan för att se vad det är för en filur.

Inget av det där är väl direkt världsomvälvande, men Blizzard har också fixat ett samarbete med DeepMind, Googles AI-forskare. Tanken är att bland annat lära Starcrafts AI att bli smartare. Kanske lära sig hur man genomför en zerg-rush på ett effektivt sätt. Med andra ord – lära AI:n att bli bättre på att föra krig. Förmodligen är detta början till slutet för mänskligheten. Snart döper DeepMind om sig till Skynet. Kom ihåg var ni läste det först.

 

 

Co-op Commander Preview: Alexei Stukov

Former Terran vice admiral and current-infested leader of Stukov’s forces, Alexei Stukov will be joining the ranks as the newest StarCraft ll commander! Leading forces of infested units and structures, this unorthodox commander is sure to overwhelm foes.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar