facebook_pixel
Remedys avslöjande var … inget nytt alls

Remedys avslöjande var … inget nytt alls

I slutet av förra veckan slog Max Payne-, Alan Wake– och Quantum Break-studion Remedy på stora trumman. I “världens bästa trailer” berättade Sam Lake att de har ett nytt spel på gång och att en ny trailer skulle släppas “snart”. Nu står det klart att Remedys teaser inte handlar om ett nytt spel över huvud taget.

Snarare vill de i den här blooperfilmen från Quantum Break förmedla att det är svårt att göra spel, och att de söker nya förmågor till studion. Om det är något för dig ska du klicka dig till remedygames.com/careers.

Vi andra förbannar det faktum att vi kunde ha så fel. Inget Alan Wake 2. Inget nytt IP. Faktum kvarstår dock att Remedy har två titlar på gång, men det lär dröja innan vi får se något av dem.

Making Games Is Hard

Are you up for the challenge? http://www.remedygames.com/careers/

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar