facebook_pixel
Överlevnadsläge i nästa The Division-expansion

Överlevnadsläge i nästa The Division-expansion

The Divisions andra stora DLC, Survival, avslöjades under E3 i somras. Sedan dess har det dock varit tyst – inte minst på grund av att Ubisoft försenat Survival för att laga grundspelet – men nu börjar saker och ting röra på sig igen. Under en livestream (via Kotaku) får vi veta mer om Survival.

Expansionen lever upp till sitt namn och får ett överlevnadsläge som släpper loss 24 spelare i en snöig variant av The Divisions karta, utan höglevel-utrustning och med målet att ta sig till kartans mitt. A.k.a. troligtvis dess farligaste punkt. Där, i Dark Zone, kan man hitta medicin som botar ens sjukdom. Hunger, törst och att bygga upp sin tolerans mot viruset är också tre faktorer som spelar in.

Överlevnadsläget ska kunna spelas i såväl PvE som PvP och dör du utan att en lagmedlem kan rädda dig sparkas du helt sonika ut ur matchen. En omgång ska vara upp till två timmar lång.

Något releasedatum finns ännu inte men du kan registrera dig för betan och håller Ubi vad de har lovat kommer vi att få uppleva (eller dö i) Survival innan årets slut.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar