facebook_pixel
Omröstningen för allra första Steam Awards igång

Omröstningen för allra första Steam Awards igång

Det är den tiden på året då “Fel spel vann!”-debatterna startar. Valve häller bensin på brasan med nystartade initiativet Steam Awards, där du och jag väljer de nominerade. Detta är emellertid lite mer annorlunda kategorier än vad vi är vana vid. Vissa är rimliga, andra är … orimliga. Eller vad sägs om:

  • “Stå sig genom tiderna”-priset
  • “Jag gråter inte, det kom något i ögat”-priset
  • “Bara 5 minuter till”-priset
  • “Är det sant!”-priset
  • “Skurk i störst behov av en kram”-priset
  • “Spel i spelet”-priset
  • “Jag tyckte att detta spel var häftigt innan det vann ett pris”-priset
  • “Bästa användningen av ett gårdsdjur”-priset

Om du inte är nöjd med kategorierna kan du även rösta på spel i “Vi har inte tänkt på allt”-kategorin, vilket kommer leda till ett helt nytt pris. Det är egentligen en ganska fånig tillställning med fåniga kategorier. Men fånigt kan också vara kul. Genom att delta får du också Steam XP och ett märke. Men se till att rösta (genom spelens butikssidor) senast den 29 november. Vinnarna avslöjas någon gång i december.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar