Ny trailer för Gwent

Ny trailer för Gwent

PCG290.feat_gwent.cards_r3Vem älskar inte gwent? Jag älskar gwent. Fjolårets mest givande minispel förgyllde den magnifika upplevelsen som var The Witcher 3: Wild Hunt, och fortsatte ge guldkant till våra liv i expansionen Blood and Wine som släpptes i våras.

CD Projekt har sedan ett tag tillbaka jobbat med ett fristående spel kort och gott kallat Gwent. Den stängda betan inleddes förra månaden, och nu har CD Projekt släppt en ny trailer för att välkomna de som anmälde sitt intresse i juni.

Undertecknad är en av dem, och de första intrycken är mycket, mycket positiva. Betan innehåller ingen av de utlovade enspelarkampanjerna, men väl ett robust onlineläge, en tutorial, träningsmatcher mot datorn och en butik där man kan inhandla nya kortpaket antingen med ingame-valutan eller riktiga pengar.

Jag ämnar ladda upp en video på vår Youtube-kanal inom en snart framtid när jag känner att jag har tillräckligt mycket att säga om spelet, förmodligen nästa vecka eller veckan därpå.

Man kan fortfarande anmäla sig till den stängda betan här, och det lönar sig förmodligen eftersom den förväntas vara igång ända till nästa vår. Vi syns i tavernan!

GWENT: THE WITCHER CARD GAME | LET’S PLAY GWENT! — Closed Beta trailer

The GWENT Closed Beta is now live on Xbox One and PC! Haven’t registered yet? Sign up for the Closed Beta at playgwent.com. Join in The Witcher universe’s favorite card game! In GWENT, you clash with your friends in fast paced duels that combine bluffing, on-the-fly decision making and careful deck construction.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar