facebook_pixel
Nästa Telltale-projekt kan vara Guardians of the Galaxy

Nästa Telltale-projekt kan vara Guardians of the Galaxy

BEVISFörra våren utannonserade Telltale ett samarbete med Marvel. Sedan dess har parterna varit tysta, men nu har vi fått ledtrådar som pekar mot att den omåttligt framgångsrika biofilmen Guardians of the Galaxy är på väg att bli ett Telltale-äventyr.

Vi har tidigare berättat om den pågående dispyten mellan röstskådespelarnas fackförbund SAG-AFTRA och de stora spelföretagen. Som en del av det hela har en lista över icke drabbade projekt lagts upp på SAG-AFTRA:s hemsida, och däribland hittar vi titeln Untitled Marvel Game a/k/a Blue Harvest, intill företaget O’Farrell Enterprises.

Samma företag hittas en andra gång på listan, denna gång i relation till The Walking Dead: Season 3, ett Telltale-spel. Det känns ju ganska logiskt för en studio att anlita samma röstinspelningsbyrå för alla projekt, inte sant?

Den här listan har dock blivit uppdaterad i efterhand, och innehöll till en början namnet Guardians of the Galaxy intill Blue Harvest (på bilden ovan). Det behövs inte särskilt mycket fantasi för att se klara korrelationer, så vi kan nog förvänta oss ett officiellt avslöjande inom kort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar