facebook_pixel
Namnet på nästa Tomb Raider är…

Namnet på nästa Tomb Raider är…

Klicka, zooma in, se Shadow of Tomb Raider-loggan.
Oops!

… Shadow of the Tomb Raider. Av allt att döma är det namnet på uppföljaren till Tomb Raider-rebooten från 2013 och årets Rise of the Tomb Raider (recension). “Allt att döma” är kanske inte så värst mycket i nuläget. Det var en uppmärksam tunnelbanepassagerare (via Reddit) i Montreal som fotade av skärmen på en laptop och där loggan blir tydligare om man zoomar in.

Studion bakom Tomb Raider, Crystal Dynamics, har ju sitt fäste i Kalifornien. Utgivaren Square Enix, å andra sidan, äger ju Eidos Montreal som varit behjälpliga med de senaste spelen, så det finns ju förklaringar till varför en sådan laptop dyker upp i Montreal.

Enligt en källa till Kotaku är Shadow of the Tomb Raider namnet på nästa spel. Ett tillkännagivande kan dock dröja. Rimligen avslöjas spelet under nästa års E3 med release lagom till hösten 2018 – men detta är förstås bara spekulationer. Vi är ju i full färd med att avnjuta jubileums-dlc:t som är en ganska bra AAA-tolkning av Gone Home.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar