facebook_pixel
Minecraft: Story Mode gratis på Steam just nu

Minecraft: Story Mode gratis på Steam just nu

Jag har inte spelat Minecraft: Story Mode. Rikard Olssons recensioner (som mer och mer blev rop på hjälp) skrämde effektivt bort mig, men om jag skulle kunna spela det gratis kanske jag ändå skulle ge det en chans. Första avsnittet, The Order of the Stone, är och har varit gratis på Windows 10 ett tag liksom konsolerna. Nu är det också gratis på Steam, men bara under begränsad tid. Varför Steam behandlas annorlunda framgår inte.

Klart är att om du börjar spela första avsnittet och vill spela resterande har du en himla resa framför dig. Utöver säsongen på fem avsnitt finns ytterligare tre bonusepisoder, vilket med råge ger oss Telltales längsta säsong.

På tal om Steam och Telltale: stora Telltalepaketet är p.g.a. rådande Steamrea prissänkt med 78 procent, från 3 400 kronor till 750. För det får du The Walking DeadThe Wolf Among UsTales from the Borderlands och mycket, mycket mer. Om jag räknat rätt (och ibland gör jag det!) är det enda som saknas pågående Batman.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar